Despre noi

Be Ready Solutions este companie românească care își dedică toate resursele pentru a asigura fiecărui client servicii în segmentul  resurselor umane  la cele mai înalte standarde.

Ne-am dezvoltat în permanență din dorința de a satisface cele mai exigente și mai complexe solicitări din acest domeniu. Am reușit să facem din această companie  pasiunea noastră, iar obiectivul nostru este să participăm activ la îmbunătățirea performanței tuturor companiilor partenere.

Cu o experiență de peste 10 ani în segmentul de Retail, Transport/Logistică, Curierat si IT, oferim servicii de recrutare și selecție, consultanță, salarizare și administrare personal pentru aceste domenii și nu numai.

Istoria Be Ready Solutions a început la finalul anului 2014 la inițiativa unor tineri antreprenori din Bucuresti pornind de la dorința de a duce la un nivel superior relațiile dintre angajator și angajat, susținând și motivând partenerii să ofere condiții mai bune de viață ce conduc implicit la un viitor mai bun.

Valorile noaste

Viziunea noastră este de a crea interacțiuni vibrante la nivel superior între companie și angajați. Acesta este motivul pentru care ne dedicăm în totalitate partenerilor noștri și ne dorim să vă asistăm în obținerea rezultatelor pozitive pentru termen lung .
Una din pasiunile noastre este de a ne conduce activitatea spre inovare și antreprenoriat. Incurajăm inițiativa în procesele decizionale și identificarea soluțiilor creative.
Dorim să atingem standarde înalte de performanță și responsabilitate în activitatea noastră, iar principiile și valorile sunt aplicate atât în relația cu clienții cât și în cea cu partenerii noștri de afaceri. Integritatea noastră conduce spre un mediu de lucru mai bun, condiții de viață mai bune și, implicit, spre un viitor sustenabil.
Ne dorim să facem lucrurile într-un mod cât mai natural, așa cum este normal, motiv pentru care punem Pasiune în relația cu fiecare partener, client și angajat. Asigurăm oamenilor locuri de muncă, le oferim posibilitatea să își dezvolte experința profesională, toate pentru a clădi un viitor mai bun. Aceste lucruri nu ar fi posibile decât în condiția în care sunt efectuate cu Pasiune și nu din obligație

 

dece noi?

Resursele umane, salarizarea și administrarea de personal din interiorul companiei dumneavoastră implică prea multe costuri?

Pentru noi serviciile oferite  nu reprezintă doar o afacere, este  o provocare, aceea de a demonstra că ani de experiență  pot fi puși în slujba dumneavoastră prin identificarea soluțiilor optime la un nivel ridicat de profesionalism, care să implice costuri foarte avantajoase pentru dumneavoastră.