cu 0% avans! Recrutați cu noi RECRUTAȚI ÎN SIGURANȚA Aflați mai multe Recrutați acum
Servicii

Here's What We Do Better

SERVICII RECRUTARE ȘI SELECȚIE
BE READY SOLUTIONS vine în sprijinul activității dumneavoastră preluănd activitatea de recrutare. Folosind cele mai noi metode de recrutare și propriile instrumente, vă asigurăm o perfectă compatibilitate între cerințele postului și candidații propusi.
ADMINISTRARE PERSONAL
BE READY SOLUTIONS vine în sprijinul activității dumneavoastră preluând activitatea de admistrare personal care poate include:
Intocmire revisal .
Intocmirea , incheierea si declararea in revisal a contractelor individuale de munca.
SALARIZARE
Be Ready Solutions va ofera solutii privind externalizarea totala sau partiala a salarizarii.

In functie de necesitatile dumneavoastra de afaceri, desfasuram activitati de salarizare precum:

Crearea si actualizarea permanenta a bazei de date prin inregistrarea....
CONSULTANTA
Cu serviciile de consultață oferite de Be Ready Solutions strategiile dumneavoastră HR pot fi implementate in cel mai scurt timp fără a fi necesară angajarea unui specialist intern.
Dezvoltarea și revizuirea documentațiilor
specifice organizației.
- Intocmirea Regulamentelor interne
- Intocmirea organigramelor ...

HR Professional
Pachetul HR Professional va aduce in prim plan posibilitatea de a beneficia de intreaga gamă de servicii HR.
In funcție de necesitățile societății dumneavoastră, prin pachetul de servicii HR Professional, pe langa serviciile prezentate, un reprezentant al societății noastre se va deplasa și va petrece saptamanal sau lunar
intre 5 și 40 ore la sediul societății dumneavoastră cu scopul de a vă oferi suport instant pentru problemele apărute in procesul de HR.

Resursele Noastre

Satisfacția clienților este un factor cheie pentru afacerea noastră iar noi credem că realizarea a ceea ce își doresc clienții noștri este cel mai bun mod de a crește compania.
Încrederea în compania noastră este determinată de satisfacția partenerilor noștri, satisfacție obținută doar prin calitatea serviciilor livrate.

Scopul nostru este de a construi aceste parteneriate prin modul în care interacționăm cu clienții și trăind valorile noastre în fiecare zi .
Cu o filozofie construită în jurul valorii de focalizare și simplitate, am stabilit o strategie clară , care pune clienții în centrul tuturor activităților noastre .

Fiecare companie are nevoi diferite motiv pentru care întotdeauna ne asigurăm ca am înțeles corect solicitările dumneavoastră. Doar împreună putem identifica cele mai bune soluții.

Noi susținem. iar cifrele confirmă!

Rata de acomodare a candidatilor recrutati de Be Ready Solutions:

Logistică
0%
Distribuție
0%
Automotive
0%
Marketing
0%
Curierat
0%
IT
0%
Retail
0%

CAN YOU BE READY?

Afacerea dumneavoastră este într-o continuă schimbare, motiv pentru care la un moment dat ajungeți în postura în care trebuie să alegeți și în privința resurselor umane . Poate compania dumneavoastră să facă față acestor schimbări in-house sau este cazul să solicitați ajutor catre un specialist? Nu este usor să luați decizia potrivită la momentul potrivit, dar anumite semne vă pot indica faptul că este momentul să acționați  și să solicitați ajutor specializat. În cazul în care la o scurtă analiză  reușiți să identificați  Costuri spirală, Termene ratate  sau Supraîncărcarea sistemului  este acel moment în care trebuie  să luați atitudine față de afacerea dumneavoastră!

Alina Parmac

Specialist dezvoltare organizationala

Ce putem face pentru compania dumneavoastra

Be Ready Solutions vă oferă soluții eficiente de management personal și asistență HR pentru cele mai importante provocări în afacerea dumneavoastră printre care: gestionarea resurselor umane și alinierea acestora la strategia de afaceri, îmbunătățirea productivității, construirea de medii de lucru eficiente care să îndeplinească condițiile legale și impact asupra performanțelor afacerii dumneavoastră.

Be Ready Solutions vă oferă soluțiile și mijloacele necesare pentru a acționa în conformitate cu legislația în vigoare eliminând amenzile și a vă ajuta la îmbunătățirea performanțelor afacerii dumneavoastră.
Utilizarea serviciilor noastre va ajută la mentinerea organizației informată cu privire la cele mai noi reglementări legislative eliminând orice fel de risc.

BE READY SOLUTIONS vine în sprijinul activității dumneavoastră preluând activitatea de recrutare. Folosind cele mai noi metode de recrutare și propriile instrumente,  vă asigurăm o perfectă compatibilitate între cerințele postului și candidații propusi.

Serviciul include:

 • Crearea și publicarea anunțului de recrutare
  Anuntul job-ului este primul pas în poziționarea companiei dumneavoastră ca fiind angajatorul pentru care merită să lucrezi.
 • Selecția dosarelor de candidatură
  Analiza detaliată a fiecarui candidat și identificarea corectă a competențelor și abilităților necesare postului.
 • Testare psihologică complexă
  Testarea psihologică a candidaților în cabinet propriu de psihologie specializat în psihologia muncii utilizand teste acreditate și autorizate de către Colegiul Psihologilor din Romania.
 • Assessment center
  Supunerea candidaților la testări specifice tipului de post ocupat încat rata compatibilității sa fie cat mai ridicată.
 • Verificarea referințelor
  Verificarea referințelor candidaților de la locurile anterioare de muncă, evitand astfel candidații cu false aptitudini și abilități declarate.
 • Suport interviu final
  Asistarea angajatorului la interviul final și conceperea împreună a ofertei finale de angajare
Solicita Oferta
Departament Vanzari

BE READY SOLUTIONS vine în sprijinul activității dumneavoastră preluând activitatea de administrare personal care poate include:

 • Intocmire revisal .
 • Intocmirea , incheierea si declararea in revisal a contractelor individuale de munca.
 • Intocmirea dosarului de personal, obtinerea  de la salariat a documentelor, actelor si declaratiilor necesare la dosar.
 • Intocmirea documentelor ce produc modificari ale contractului individual de munca precum acte aditionale de modificare a functiei, salariului negociat, normei de lucru, decizii de suspendare a contractului individual de munca, decizii de incetarea a contractului individual de munca, declararea acestora in noul revisal conform HG 500.
 • Intocmirea adeverintelor de vechime pentru salariatii care nu au intocmit carnet de munca.
 • Intocmirea si completarea adeverintelor solicitate de salariatii societatii.
 • Intocmirea oricaror rapoarte de personal solicitate de client.
 • Acordam suport legislativ pentru orice problema aparuta in domeniul relatiilor de munca.
 • Acordam suport in cazul controalelor efectuate de organele abilitate ale Ministerului Muncii.
Solicita Oferta
Departament Vanzari

salarizare

Be Ready Solutions va ofera solutii privind externalizarea totala sau partiala a salarizarii.

In functie de necesitatile dumneavoastra de afaceri, desfasuram activitati de salarizare precum:

 • Crearea si actualizarea permanenta a bazei de date prin inregistrarea  contractelor individuale de munca, a  modificarilor de stare civila si  salariale, a deciziilor de incetare a activitatii, sanctionare etc.
 • Intocmirea statelor de plata .
 • Intocmirea pontajelor lunare pentru calculul salarial.
 • Calculul sporurilor si adaosurilor la salariul de baza: ore suplimentare, spor repaus saptamanal, spor de noapte, conditii grele, premii, ajutoare, etc.
 • Calculul concediilor de odihna si al concediilor medicale.
 • Calculul acordului global, individual sau indirect, dupa caz.
 • Calculul retinerilor si popririlor salariale.
 • Intocmirea ordinelor de plata pentru taxele salariale.
 • Intocmirea declaratiei  unice 112 si transmiterea acesteia.
 • Intocmirea fiselor fiscale pentru salariatii societatii.
 • Intocmirea oricaror rapoarte de salarizare la solicitarea clientului.
 • Suport legislativ in orice problema de calcul salarial.
Solicita Oferta
Departament Vanzari

Cu serviciile de consultață oferite de Be Ready Solutions strategiile dumneavoastră HR pot fi implementate in cel mai scurt timp fără a fi necesară angajarea unui specialist intern. Cateva dintre aceste strategii sunt explicate aici:

 • Dezvoltarea și revizuirea documentațiilor
  specifice organizației

  • Intocmirea Regulamentelor interne
  • Intocmirea organigramelor
  • Analiza posturilor in intocmirea fiselor de post
  • Realizarea auditului pentru REVISAL
 • Cercetări disciplinare
  Asistență in ceeace priveste desfăsurarea cercetarilor
  disciplinare
 • Sondaje de opinie a angajaților
  Sondajele de opinie in randul angajaților vă pot
  avertiza de morarul, nivelul atitudinii, percepțiile și
  gradul de implicare al angajaților.
 • Training
  Participați activ la dezvoltarea cunostințelor și abilităților angajaților companiei dumneavoastră.Dezvoltand aceste abilități, societatea insăși se va dezvolta. Accesați acum diferite programe de training pentru angajații dumneavoastră, printre care: Tehnici de management, Acțiuni corective, Rezolvarea conflictelor sau Managementul timpului.
Solicita Oferta
Departament Vanzari

Pachetul HR Professional de la Be Ready Solutions va aduce in prim plan posibilitatea de a beneficia de intreaga gamă de servicii HR.
In funcție de necesitățile societății dumneavoastră, prin pachetul de servicii HR Professional, pe langa serviciile prezentate, un reprezentant al societății noastre se va deplasa și va petrece saptamanal sau lunar intre 5 și 40 ore la sediul societății dumneavoastră cu scopul de a vă oferi suport instant pentru problemele apărute in procesul de HR.

Solicita Oferta
Departament Vanzari
ADRIAN BOARU
Briliant Technologies Group
CEO

I have found the advice and service provided by Be Ready Solutions efficient and effective and I have no hesitation in recommending The HR Dept to anyone who needs assistance with any aspect of HR.

RAZVAN DRAGOI
The Trainers
Owner

Salutam aparitia Be Ready Solutions ca solutie completa in domeniul resurselor umane. Procesele si aportul lor la dezvoltarea noastra alaturi de experienta consultantilor Be Ready a fost in perioada noastra de dezvoltare de real folos. Simplu: recomandam echipa Be Ready

IONESCU ALEXANDRA
PR Manager

Diversitatea programelor si activitatilor sustinute de  Be Ready Solutions  ofera importante posibilitati de dezvoltate personala.

Florin Baciu
Administrator

Be Ready Solutions este caracterizata de seriozitate, punctualitate si orientare catre client.  Recomand Be Ready Solutions ca fiind un partener de incredere , care a dovedit   abilitatile si devotamentul si fata de compania noastra, aducandu-si aportul la dezvoltarea capabilitatilor angajaților dumneavostra.