Time saving Smart Connection
Integrare imediata cu sisteme de tip ERP sau WMS astfel incat toate datele sa fie prelucrate in fluxul optim de activitate.
ll
Route planning and optimization
Aplicatia preia greoaia munca de planning a rutelor si o transforma intr-o operatiune de o singura persoana.
ww
Smart Comm
Modul de comunicatie care permite dialogul intre sofer si dispecer, precum si alertarea bidirectionala a situatiei dinamice din trafic (ex: pozitionare radare, POI, etc.)
Funcții utile

FleetMaster se deosebeste de restul solutiilor printr-o serie de inovatii ce sunt menite a revolutiona modul in care managementul si controlul flotelor au fost intelese pana in prezent.
Departamentul de Research & Development al FleetMaster a adus o valoarea inestimabila solutiei prin implementarea urmatoarelor inovatii:

~~
Fuel Data Alert
Sistem inteligent de detectie a consumului anormal de combustibil, cu o rezolutie de 10 ml, in conditii dinamice. Permite evidentierea furtului de combustibil chiar si in timpul deplasarii masinii.
RR
Advanced Video Data
Permite conectarea DVR / CCTV la dispecerat, cu vizualizare real time a POI, habitaclu sau a rutei parcurse.
Fleet Control
Este un adevarat centru de comanda si control al flotelor de mari dimensiuni, fiind adresata companiilor ce detin flote de dimensiuni considerabile si au o activitate complexa ce impune o monitorizare completa a flotei si a activitatii soferilor,
Aplicația este 100% compatibilă
tableta
pc
smartphone
bb
Clienții despre Fleetmaster

Feedback-ul oferit de către clienții care utilizează aplicația.

bere-bauturi
Mariana Klencsar
Bere Băuturi București
Vicepresedinte

Fleetmaster reprezintă pentru compania noastră soluția ideală care ne-a ajutat să facem față cu brio provocărilor legate de distribuție, ținând cont de dezvoltarea exponențială a companiei Bere Băuturi București din ultimii ani.
Utilizând Fleetmaster, deservim la nivel de excelență piețele de Retail, En-Gros și HoReCa din sud-estul României, cu un volum de peste 300.000 de hectolitri livrați anual către cei 7.600 de parteneri!
Am reușit în același timp să îndeplinim standardul de calitate pe care ni l-am propus, îmbunătățind serviciile oferite, în paralel cu dezvoltarea calității condițiilor de muncă a șoferilor și cu optimizarea resurselor umane și operaționale.

logo-west-beverage
Radu Man
West Beverage
General Manager

Am finalizat în anul 2017 implementarea unui nou sistem ERP integrat cu extensiile de SFA, Business Intelligence şi Fleetmaster, un Transport Management System ce oferă posibilitatea de programări interactive de rute de distribuţie, analize lunare complexe şi evaluări dinamice a activităţii şi personalului implicat în livrare printr-un Centru de comandă şi control al flotei.
Odată cu implementarea Fleetmaster beneficiile vizibile sunt: reducerea costurilor cu combustibilul prin măsurarea directă a consumului, scurtarea km parcurşi în gol datorită optimizării procesului de dispatch şi nu în ultimul rând o relaţie mai bună cu furnizorii şi clienţii.

Eugen Popa
Prosonic Prodcom
General Manager

La baza deciziei de a implementa aplicaţia Fleetmaster a stat necesitatea evoluţiei companiei noastre. Chiar de la început, soluţia Fleetmaster a oferit suficiente beneficii, economisind energie şi finante necesare dezvoltării obiectivelor sau investiţii în alte domenii.
Cu ajutorul Fleetmaster, PROSONIC și-a consolidat statutul de companie serioasă și respectată prin îmbunătățirea serviciilor oferite, reușind în același timp să optimizeze resursele umane și operaționale.

amigo-intercost
Leontin Ardelean
Amigo & Intercost
Director Vânzări

Nevoia planificării eficiente a flotei, optimizarea încarcării pe maşini şi a costurilor de transport aferente, dar şi asigurarea livrărilor la timp au condus la una dintre cele mai inportante decizii luate în anul 2017, respectiv, am început colaborarea cu Fleetmaster, un proiect finanţat în colaborare cu partenerul nostru Heineken.
Sistemul Fleetmaster a contribuit la reducerea costurilor logistice şi a oferit noi metode de monitorizare a comportamentului nedorit al şoferului fiind un instrument de reală valoare în activitatea noastră de distribuţie.

Preturi
€5
Lunar
Standard
DASHBOARD
LIVE TRACKING
ROADMAP
POINTS OF INTEREST
ROUTING
FUEL MONITORING
ADVANCED REPORTING
ALERTS
€8
Lunar
Business
VISUAL ANALITICS
FINANCIAL ANALISYS
LEASE MANAGEMENT
FLEET DIAGNOSTICS
ADVANCED DATA COLLECTION
DRIVER BEHAVIOUR
SAFETY
COMPLIANCE DATA
De la
€10
Lunar
Enterprise
LIVE VIDEO*
COMMUNICATIONS*
DISPATCH
ROUTE OPTIMIZATION*
TASKS & ORDERS
BUSINESS INTELLIGENCE
AUTO REPORTING
ERP/API INTEGRATION*
Solicită demo gratuit

  ii
  Întrebări și răspunsuri

  Consideram ca aveti peste 1000 masini in flota si utilizati deja o aplicatie de monitorizare, considerata performanta:

  • in cat timp comparati nivelul consumului / zi / flota si care masina / masini din cele 1000 au consumat mai mult cu 10 ml (mililitri), fata de medie, intr-un anumit minut din an?
  • in cat timp aflati ce sofer din flota (indiferent daca sunt mai multi / masina) a uzat prematur masina si in care minut / minute din an?
  • in cat timp analizati toate alimentarile pe 1 an / 1000 masini si le comparati cu consumurile reale?
  • in cat timp analizati simultan, la rezolutie de 1 min, toate incalcarile de ruta pentru un an / sofer / 1000 masini?
  • in cat timp vizualizati o situatie clara a tuturor mesajelor trimise soferului si care din ele nu au fost indeplinite intr-un an?

  Raspunsul comun in cazul utilizarii FleetMaster – 1 secunda!

  Daca utilizati deja un sistem de monitorizare standard, suntem convinsi ca v-ati confruntat cu viteza de raspuns a aplicatiei, erori de ordinul 10-30% la Km parcursi, disparitia masinilor de pe harta in mod subit, intarzieri fata de pozitia reala a masinii, pierderi de trasee, instabilitatea monitorizarii combustibilului (daca aveti asa ceva…), lipsa unei demonstratii clare catre soferi, cu probe de netagaduit, a furtului real de combustibil, etc.

  La toate problemele de mai sus, raspunsurile furnizorului au fost desigur slab argumentate si puse pe seama hazardului…

  Noi va explicam cauza reala: Sistemele existente de monitorizare flote prin GPS, sunt de fapt aplicatii gen contabil, supuse erorilor chiar din start, prin lipsa unui algoritm de interpretare si corectie a datelor eronate, respectiv de eliminare a afisarilor datelor de slaba consistenta!
  Acestea afiseaza o multitudine de informatii in tabele greoaie, prin selectie dificila si multipla, concluziile fiind anevoioase si trase de utilizator.
  Practic este imposibil sa ajungeti la o concluzie valida, daca aveti de interpretat milioane de date de la mii de masini!
  La o analiza mai complexa, cu multe variabile, se pierd practic pasii parcursi si pierdeti informatii esentiale.

  FleetMaster vine sa intampine aceste probleme, prin sistemele sale inovative, oferind utilizatorului o concluzie clara, afisata intr-un mod grafic usor de retinut de la prima vedere, cu posibilitatea de intra in detalii pana la cel mai mic amanunt!
  Noi incepem cu inceputul, cu starea generala a flotei deja analizata si prezentam ulterior detaliile care au dus la aceasta stare. Nu lasam utilizatorul sa „alerge” prin mii de tabele si date incercand sa creeze imaginea starii generale!

  Cu toate ca ati investit deja pentru optimizarea flotei sau chiar daca nu, suntem siguri ca de la solutia dumneavoastra de monitorizare a flotei va doriti:

  • Stabilitate si acuratete a datelor raportate
  • Urmarire real-time a activitatii intregii flote
  • Consum real pentru orice tip de autovehicul sau utilaj
  • Prag de masurare a consumului de combustibil la nivel de ml (mililitri)
  • O evidentiere clara a furtului real de combustibil, chiar in timpul mersului
  • Comunicare audio / video, real time intre masini si baza
  • Sistem centralizat de rutare si optimizare ruta
  • Raportari incontestabile referitor la comportamentul soferilor
  • Un singur ecran in care sa vedeti toata activitatea
  • Un sistem care sa va spuna singur daca flota este sau nu in parametrii normali
  • Un sistem care sa functioneze singur si sa anunte atunci cand apar anomalii

  FleetMaster ofera toate aceste facilitati, la un inalt grad de tehnologizare si in plus vine cu unelte extrem de user-friendly pentru orice operator si cu sisteme speciale de comanda si control menite sa ajute managerul de flota in gestionarea acesteia fara a dedica timp, nervi si personal specializat.

  Abonare Newsletter

  Abonati-va la canalul nostru de stiri pentru a fi la curent cu cele mai noi functionalitati:

  * Datele personale vor fi criptate