Vom fi permanent lângă dumneavoastră, pas cu pas, indiferent de drumul pe care merge compania .

Be Ready Solutions  furnizează servicii de expertiză în domeniul resurselor umane și sprijin pentru o mare varietate de industrii. Echipa noastră de profesioniști prietenoși și experimentați are educația, abilitățile și cunoștințele necesare pentru a se asigura că departamentul de resurse umane al organizației dumneavoastră funcționează în mod legal, eficient și strategic.

Luăm în serios relațiile cu clienții noștri și prețuim încrederea pe care ne-o acordați. Nevoile dumneavoastra de HR devin cele mai mari preocupări ale noastre.

Aducem o abordare holistică a externalizării resurselor umane, axată pe dezvoltarea de soluții de HR rentabile, care să răspundă în mod specific nevoilor dumneavoastră și să se potrivească culturii dumneavoastră organizationale.

Este onoarea noastră  să vă ajutăm să creați un loc de muncă în care angajații dvs. sunt motivați și implicați, cu rezultate mai bune și o profitabilitate crescută.

VIZIUNE

Viziunea noastră este de a crea interacțiuni vibrante la nivel superior între companie și angajați. Acesta este motivul pentru care ne dedicăm în totalitate partenerilor noștri și ne dorim să vă asistăm în obținerea rezultatelor pozitive pentru termen lung .

VALORILE NOASTRE

  • Customer Focus
  • Inovare  si antreprenoriat
  • Responsabilitate
  • Pasiune
0
Payroll&Admin

Compania noastra gestionează permanent 850+ salariati asigurand serviciile de Salarizare si Administrare.

0
Candidati plasati

7 ani  de recrutare și head-hunting → 1750+ candidați plasați în posturile cheie ale partenerilor noștri.

0
Ore de consultanță

Activitatea noastră sepoate traduce prin 18000+ ore de consultanță acordate celor 1000+ parteneri.

2021

  • Recrutări
  • Payroll
ADRIAN BOARU
Briliant Technologies Group
CEO

I have found the advice and service provided by Be Ready Solutions efficient and effective and I have no hesitation in recommending The HR Dept to anyone who needs assistance with any aspect of HR.

RAZVAN DRAGOI
The Trainers
Owner

Salutam aparitia Be Ready Solutions ca solutie completa in domeniul resurselor umane. Procesele si aportul lor la dezvoltarea noastra alaturi de experienta consultantilor Be Ready a fost in perioada noastra de dezvoltare de real folos. Simplu: recomandam echipa Be Ready

IONESCU ALEXANDRA
PR Manager

Diversitatea programelor si activitatilor sustinute de  Be Ready Solutions  ofera importante posibilitati de dezvoltate personala.

Florin Baciu
Administrator

Be Ready Solutions este caracterizata de seriozitate, punctualitate si orientare catre client.  Recomand Be Ready Solutions ca fiind un partener de incredere , care a dovedit   abilitatile si devotamentul si fata de compania noastra, aducandu-si aportul la dezvoltarea capabilitatilor angajaților dumneavostra.

Hai să ne cunoaștem!
Birourile noastre
Suport