Scroll Top
Termeni si conditii

 

Termeni si conditii

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile inainte de a folosi site-ul be-ready.ro  , deoarece utilizarea sau navigarea pe acest site echivaleaza cu acceptarea expresa si neconditionata a acestora. In cazul in care nu sunteti de acord sau acceptati partial termenii si conditiile de utilizare a be-ready.ro va rugam sa nu continuati accesarea site-ului.

Prin inregistrarea pe site, sunteti de acord ca sunteti unic responsabil pentru siguranta si mentinerea confidentialitatii datelor legate de utilizatorul si parola folosite.

Site-ul be-ready.ro apartine societatii  comerciale  SC Be Ready Solutions  SRL, cu sediul social în strada Boltei , nr 14, Sector 4, Bucuresti, înregistrată în Registrul Comerţului sub nr. J40/4789/21.04.2015, CUI 34395878, având contul nr.  RO15BTRLRONCRT0295700201 deschis la Banca Transilvania , sucursala Berceni.

 

Drepturile de propietate intelectuala

Continutul site-ului be-ready.ro: imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, este integral proprietatea SC Be Ready Solutions SRL  si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC Be Ready Solutions SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Utilizarea pe be-ready.ro a oricarui nume de marca inregistrata nu constituie reclama pentru compania respectiva. SC Be Ready Solutions SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea continutului site-ului.

Plata si livrarea serviciilor

Plata si livrarea serviciilor se va efectua conform specificatiilor fiecarei oferte si a termenilor stabiliti de parti in momentul accesarii serviciilor

Prelucrare date caracter personal

Be Ready Solutions SRL este autorizata sa administreze, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale  furnizate despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este legat de activitati de furnizare si management al fortei de munca , comert electonic precum si activitati de  reclama si marketing  .

De asemenea, in conformitate cu prevederile legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodata, aveti dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*.

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Be Ready Solutions SRL

in cazul in care  unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Pentru mai multe detalii va rugam sa apasati aici .

Exonerarea de raspundere

SC Be Ready Solutions SRL nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la be-ready.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, SC Be Ready Solutions SRL fiind libera de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. SC Be Ready Solutions SRL nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

Forta majora

Orice imprejurare independenta de vointa Partilor, intervenita dupa data semnarii Contractului si care impiedica executarea acestuia este considerata forta majora sau caz fortuit, daca indeplineste conditiile prevazute de art. 1351 din Codul civil si exonereaza de raspundere Partea care o invoca.

Partea care invoca forta majora sau cazul fortuit trebuie sa anunte cealalta Parte in termen de 5 zile de la aparitia respectivului caz de forta majora sau caz fortuit, si, de asemenea, de la incetarea acestui caz. Dovada cazului de forta majora se va face cu un certificat eliberat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei. Dovada cazului fortuit se va face de catre Partea in imposibilitate de a-si executa obligatiile, cu orice mijloc de proba.

In caz de neintelegere, evenimentul de forta majora trebuie atestat de Camera de Comert si Industrie sau de orice alta institutie neutra, care poate emite un asemenea document. Dovada cazului fortuit se va face de catre Partea in imposibilitate de a-si executa obligatiile, cu orice mijloc de proba.

Partea care invoca forta majora sau cazul fortuit va notifica de asemenea cealalta Parte asupra incetarii cazului de forta majora sau cazului fortuit in termen de cinci (5) zile de la incetare.

Reclamatii si Litigii

SC Be Ready Solutions SRL nu mediaza dispute referitoatre la calitatea serviciilor prestate sau neonorarea platilor. Pentru orice reclamatie, compania sau ultilizatorul serviciilor accesate trebuie sa se adreseze in prealabil societatii SC Be Ready Solutions SRL la datele de contact din site . Orice litigiu se solutioneaza pe cale amiabila si daca acest lucru nu este posibil, va fi dedus judecatii instantelor competente .

Modificari

Societatea isi rezerva dreptul de a modifica unilateral si fara nicio notificare prealabila continutul, forma de prezentare si/sau structura Site-ului, in orice moment si nu va avea nicio raspundere in acest sens si/sau Termenii si Conditii.

Societatea se extinde continuu, isi updateaza si optimizeaza website-ul, si serviciile aferente, in paralel avand dreptul de a modifica liber termenii si conditiile de utilizare a website-ului. Din acest motiv, se recomanda utilizatorilor/companiilor sa citeasca termenii si conditiile de utilizare la intervale regulate de timp pentru a se informa cu privire la eventualele schimbari de continut. Societatea poate, in orice moment, sa anuleze, sa stearga, sa amane sau sa intrerupa orice functie de pe website, inclusiv disponibilitatea serviciilor, prezentarilor sau descrierilor oricarui serviciu.

Frauda

Orice tentativa de frauda sau orice frauda, alterarea continutului site-ului, incercarea de afectare a performantelor serverelor SC Be Ready Solutions SRL, deturnarea continutului cursurilor de catre terti, etc vor fi pedepsite conform legii penale.

Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Contact

SC Be Ready Solutions  SRL,  strada Boltei , nr 14, Sector 4, Bucuresti

Email:office@be-ready.ro

 

Setări Confidențialitate
Acest site utilizează cookie-uri
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.