Scroll Top
West Beverage SRL

West Beverage SRL

„Am finalizat în anul 2017 implementarea unui nou sistem ERP integrat cu extensiile de SFA, Business Intelligence și TMS. Pe această cale țin să mulțumesc partenerului nostru principal Heineken pentru suportul acordat în implementarea Transport Management System ce oferă posibilitatea  programării interactive de rute de distribuție, analize lunare complexe și evaluări dinamice a activității și personalului implicat în livrare, printr-un Centru de comandă și control al flotei.

Odată cu implementarea sistemului FleetMaster costurile de conbustibil s-au redus cu aproximativ 6% prin masurarea directă a consumului, interpolare automată a consumului de autovehicule, scurtarea kilometrilor parcurși în gol datorită optimizării prcesului de dispatching și nu în ultimul rând o relație mai strânsă cu furnizorii și clienții noștri bazată pe încredere, respect și împărtășirea unor aspirații comune în efortul de a fi mai buni în ceeace facem în fiecare zi.”

West Beverage SRL

Radu Man – Director General

Fleetmaster reprezintă pentru compania noastră soluția ideală care ne-a ajutat să facem față cu brio provocărilor legate de distribuție, ținând cont de dezvoltarea exponențială a companiei Bere Băuturi București din ultimii ani.

Utilizând Fleetmaster, deservim la nivel de excelență piețele de Retail, En-Gros și HoReCa din sud-estul României, cu un volum de peste 300.000 de hectolitri livrați anual către cei 7.600 de parteneri!

Am reușit în același timp să îndeplinim standardul de calitate pe care ni l-am propus, îmbunătățind serviciile oferite, în paralel cu dezvoltarea calității condițiilor de muncă a șoferilor și cu optimizarea resurselor umane și operaționale.

Setări Confidențialitate
Acest site utilizează cookie-uri
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.