Scroll Top
Nu lăsa cariera să intre în vacanță!

Nu lăsa cariera să intre în vacanță!

Deși ne aflăm într-o perioada de vacanță, partenerii noștri aflați în plină expansiune scot la concurs o serie de poziții cu care poți începe să îti construiești o carieră, începand cu entry level până la poziții de management.

Urgent Cargus SA, una dintre cele mai importante companii din segmentul de curierat, deține recordul pozițiilor disponibile, poziții create datorită procesului de expansiune.

Agent Contact Center – o poziție de debut în cadrul companiei ce poate servi drept rampă de lansare pentru cei care își doresc cu adevărat să investească în carieră.
Activitatea se desfășoară în cadrul departamentului Contact Center, departament premiat de către autoritatea în domeniu, Romanian Contact Center Awards.
Nu pierde timpul…aplică ACUM Aici.

Customer Care Representative – o poziție interesantă în cadrul companiei, dinamica postului fiind una demnă de invidiat.
Din punct de vedere operațional această poziție oferă un avantaj extraordinar acelora care își doresc un job în domeniul de consiliere al clienților și implicarea în procesul de rezolvare a reclamațiilor.
Află care sunt specificațiile job-ului și APLICĂ Aici!

Key Account Desk Advisor – este o poziție de top în cadrul departamentului Contact Center și implică managementul partenerilor strategici ai companiei.
Această poziție este ideală pentru cei care doresc să interactioneze cu societăți de top din România.
AICI vezi toate detaliile.

cariera

Bere Băuturi Bucuresti SA, una dintre cele mai mari societăți de distribuție din România, înființată în 1991 și aflată în plin proces de extindere, menține ritmul de poziții disponibile oferite celor care își doresc o carieră de top!

Pozițiile se adresează unei piețe largi de profiluri de locuri de muncă, începând cu cel mai râvnit job de către tineri, șofer distribuție, până la poziții de warehouse management.

Sofer distributie – este o poziție cheie în cadrul societății având în vedere principalul obiect de activitate. Menționăm doar faptul că angajatorul oferă unele dintre cele mai bune condiții de muncă pentru acest tip de poziție și sustine diminuarea efortului depus de către angajat prin alocarea pe mașini de personal auxiliar.

Stivuitorist – un job pentru cei pasionați de manevrarea unui utilaj ce poate desfășura acțiuni pe toate axele cunoscute. Sus, jos, stânga, dreapta sunt cele mai frecvente manevre realizate de un stivuitorist profesionist. Aplică Aici și poți fi tu cel care efectuează aceste manevre.

Gestionar – o poziție esentială în cadrul societății necesară pentru buna desfășurare a activităților de distribuție. Cunoștințele și experiența în domeniu reprezintă un avantaj pentru cei care își doresc o carieră în acest segment, dar nu este un “ must”. Angajatorul este dispus să investească în dezvoltarea angajaților prin vastele programe de training în domeniu. Aplică acum sau soclicită mai multe detalii Aici.

Berăria Germană – partenerul nostru din domeniul HORECA, una dintre cele mai populare locații din București păstrează același ritm de expansiune și vine cu o gamă diversificată de poziții

Bucătar – Creativitate este cuvantul ce caracterizează această poziție. Dacă ai o imaginație bogată și un minim de cunostințe în ceeace privește bucătăria tradițională, aplică AICI și lasă-ți imaginația să își urmeze propriul curs.

Setări Confidențialitate
Acest site utilizează cookie-uri
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.